#decideyourvibe

Are you ready to make plans
to take over the planet?

About
The Studio

StudioSophieHospes is een creatieve studio waar ruimte is voor gekkigheid, humor en vooral vrijheid om alles te ontdekken, ontwerpen en creeëren.

We werken niet vóór onze klanten, maar we werken mét onze klanten. We werken samen met andere partijen, allen met hun eigen specialismes, zodat we iedereen de beste service kunnen bieden.

"Wij zijn er voor de eigenzinnigen, de aanpakkers, zij die weten wie ze zijn en weten wat ze willen. Wij zijn er voor de go-getters zonder FOMO.  Want wij hoeven niet mee te doen, wij trekken ons eigen plan."

Wij zijn er voor jou

Liefs, SophieAbout Me,
Sophie

StudioSophieHospes is in 2019 opgericht door mij, Sophie.

Na een HBO studie communicatie te hebben afgerond, een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewoond kwam ik erachter dat wat ik deed niet bij mij paste. Ik miste speelsheid, creativiteit en vooral miste ik ruimte. Ruimte om precies te kunnen doen wat ik wil. Ik hoef niet per se regels te breken, maar mij er aan houden vind ik soms ook lastig.

De drukte in mijn hoofd was eerder altijd een struikelblok. Mijn achilleshiel. Tot het moment dat ik besloot hier mijn sterkste punt van te maken.

Ik merkte pas heel laat (lees 22 jaar) dat creativiteit is iets wat iedereen bezit, maar waar sommigen veel meer van hebben dan anderen. Voor mij was het als vanzelfsprekend, alsof het logisch was. En zo ontstond, vanuit het niets: StudioSophieHospes.

Kijk mee achter
de schermen!


Ben je benieuwd hoe het er dagelijks aan toe gaat bij Studio Sophie Hospes?
Volg ons dan snel via onderstaande social media kanalen!